Het bedrijf

Janssen Meubel & Interieur vof is gevestigd op het industrieterrein in Andelst. Samen met Willem Jeurissen Meubel en Interieur en Hout in Vorm delen wij een werkplaats van ongeveer 600 m2. Janssen Meubel & Interieur is in maart 2005 opgericht en heeft zich in die korte tijd opgewerkt tot een kwalitatief hoogstaand bedrijf.

Binnen ons bedrijf zijn wij van alle gemakken voorzien. Wij kunnen met onze machines, zoals een formaatzaag, pers, frees en een eigen spuiterij, op het gebied van hout alles zelf maken. Hierdoor is het niet nodig om gebruik te maken van andere bedrijven. Dit komt niet alleen de prijs, maar ook de kwaliteit ten goede. Voor producten waar speciale materialen, zoals metaal, glas of stenen keukenbladen voor gebruikt worden, hebben wij contact met andere bedrijven die aan onze hoge kwaliteitseisen voldoen. Hierdoor is het mogelijk om verschillende stijlen en materialen samen te laten smelten om zo tot een uniek product te komen.

Bij "Producten" staan diverse foto's van producten die wij in de afgelopen jaren hebben ontwikkeld. Hierbij moet gedacht worden aan complete keukens, badkamers en woonkamers, maar ook aan kastenwanden, computeropstelling en reclamezuilen.