Producten - Particulier - Badkamer

Deze badkamer is een ontwerp van architect Dirkjan Broekhuizen. De badkamer is gemaakt van multiplex, afgewerkt met kersenfineer. De kopse kanten zijn afgewerkt met een massief kersenhouten lat. Het blad rondom het ligbad is gemaakt van Silestone. Op foto 1 en 2 zijn links en rechts scharnierbare spiegels te zien. Deze kunnen naar binnen gedraaid worden en zijn voorzien van TL-verlichting.
   
     
     
In overleg met de klant is de badkamer hiernaast volledig gerenoveerd. Hierbij moet gedacht worden aan het stukadoren van het plafond en betegelen van de wanden en de vloer. Tevens is al het leidingwerk, zowel water en elektriciteit, aangelegd. Daarnaast is al het badmeubilair geplaatst. Op foto 2 is te zien hoe het inbouwtoilet verwerkt is in de vensterbank, let hierbij vooral op de plaatsing van de drukknop waarmee doorgespoeld wordt.
   
 
     
     
De badkamer hiernaast is volledig door Janssen Meubel & Interieur ontworpen en gerealiseerd in samenspraak met de klant. Belangrijk detail hierbij is dat de badkamer is opgebouwd uit allemaal verstek hoeken. Zie hiervoor bijvoorbeeld op foto 2 het wastafelmeubel en op foto 3 & 4 de hoeken naast het bad.
De meubels zijn gemaakt van Okumé multiplex, beplakt met HPL plaat. De kopse kanten zijn blank gelakt, waardoor de structuur van het multiplex zichtbaar blijft.
De doucheruimte is afgeschermd van de rest van de badkamer middels een glasplaat die volledig van de vloer tot aan het plafond loopt. Het doucheputje is uitgeslepen in de tegels, waardoor de vloer niet onderbroken wordt door een "standaard" doucheputje.
   
     
     
De badkamer op de foto's hiernaast is ontworpen door architect Dirkjan Broekhuizen en volledig gebouwd door Janssen Meubel & Interieur. Alle kasten zijn gemaakt van Okumé multiplex en beplakt met HPL plaat, dit zorgt voor een mooie houtuitstraling. De kopse kanten zijn blank gelakt, waardoor de structuur van het multiplex zichtbaar blijft. De laden zijn gemaakt van massief beukenhout. Op foto 6 is een mooi detail zichtbaar, namelijk een handgreep verwerkt in de deur zelf. Tevens is hier duidelijk zichtbaar dat de houtnerf horizontaal loopt in plaats van het gebruikelijke verticale patroon.