Producten - Particulier - Tafels, Kasten & Kozijnen

De kast hiernaast is ontworpen in overleg met de klant. Hierbij was veel ruimte voor boeken belangrijk en tevens moest het meubel gebruikt kunnen worden als bureau. Het meubel is opgebouwd uit met Wengé gefineerd MDF. De hoogte van de kast is 3,5 meter.
Op foto 4 is een mooi designdetail te zien. De staanders worden van links naar rechts steeds korter en de schappen worden van boven naar onderen steeds korter. Als je twee lijnen trekt langs de bovenkant van de staanders en de uiteinden van de schappen ontstaat tussen de twee lijnen een haakse hoek.
   
     
     
De tafel hiernaast was oorspronkelijk opgebouwd uit een glazen blad en aluminium hoekprofielpoten. De aluminium poten zijn behouden gebleven, maar het blad is vervangen door een 4 cm dik massief eiken blad en aan de onderzijde verstevigd middels 2 massief eiken regels. De aluminium poten zijn direct aan het blad bevestigd. Dit zorgt voor een zeer stevig geheel. Het blad is afgewerkt met Whitewash, waardoor de structuur van het hout goed zichtbaar blijft. De tafel sluit hierdoor perfect aan bij de onderliggende parketvloer.
   
 
     
     
De tafel op de foto's hiernaast is gemaakt van massief eiken en blank afgelakt. Onder het blad is een lade gemaakt waarin een verlengstuk voor het blad ligt opgeborgen. Zie foto 3 & 4.
   
     
     
Van de boerderij hiernaast wilde de opdrachtgever alle ramen vervangen. De boerderij staat echter op de monumentenlijst wat inhoud dat de ramen in de oude stijl gerestaureerd moesten worden. Dit is gedaan door gebruik te maken van monumentenglas (dit is is zeer dun isolatieglas). Tevens zijn de kozijnen gerestaureerd en de luiken opnieuw opgehangen.
   
 
     
     
De kast hiernaast is ontworpen door Janssen Meubel & Interieur. Het is één grote kast die in de hoek van de ruimte doorloopt. De kast is gemaakt van met eiken gefineerd MDF en met blanke lak afgewerkt. Voor een optimale indeling kunnen alle schappen verplaatst worden.
     
     
Deze tafel is ontworpen door de klant en is opgebouwd uit een frame van metaal gespoten in aluminiumkleur. Het blad is gemaakt van berken multiplex en aan de onder- en bovenzijde beplakt met wit HPL. De kopse kant zijn blank afgelakt.
     
     
De klant waarvoor het bed hiernaast is gemaakt had al een soortgelijk bed en wilde, in verband met de geboorte van een tweeling, graag een exacte replica hebben. Het originele bed is al 80 jaar oud, waardoor het bed nogal afwijkende maten heeft. Het bed is opgebouwd rondom een matras waarvan de maten 183 x 102 cm bedragen. Het bed is gemaakt van massief grenen hout.