Producten - Particulier - Keuken

In samenwerking met de opdrachtgever is de keuken hiernaast ontworpen. De keukenblokken zijn gemaakt van Multiplex plaatmateriaal, beplakt met wit HPL. De fronten zijn gemaakt van MDF en in kleur gespoten. De laden zijn gemaakt van massief beukenhout en met blanke lak afgewerkt. Tevens zijn de laden uitgerust met blumotion zelfinloop, waardoor de laden automatisch sluiten. Het blad is gemaakt van Belgisch hardsteen. De voorzijde van het blad is gefrijnd.
   
 
     
     
Deze keuken is in overleg met de klant volledig gerenoveerd. De keukenblokken zijn hergebruikt, de rest is volledig vernieuwd. Toegevoegd aan de keuken is de apothekerskast, zoals zichtbaar op foto 1.
De fronten zijn gemaakt van berken multiplex, beplakt met HPL. De kopse kanten van de fronten zijn blank afgelakt, waardoor de structuur van het hout zichtbaar blijft.
   
 
     
     
De keuken op de foto's hiernaast is volledig in overleg met de klant ontworpen. De keukenblokken zijn gemaakt van Multiplex plaatmateriaal, beplakt met wit HPL. De fronten van de laden en deuren zijn gemaakt van berken multiplex beplakt met HPL. De kopse kanten van de fronten zijn blank afgelakt, waardoor de structuur van het hout zichtbaar blijft. De laden zijn gemaakt van massief beukenhout en blank gelakt. Inwendig is een verdeling gemaakt, zodat al het bestek en kruiden e.d. netjes opgeborgen kunnen worden. Onder de RVS spoelbak is ruimte gemaakt voor een afvalbak. Het blad is gemaakt van graniet.