Producten - Zakelijk - Kerken

De foto's hiernaast zijn van diverse kerken waarvan het interieur volledig handgemaakt is. De bovenste 2 foto's zijn van een Joodse Synagoge. De Bima op foto 1 is gemaakt van massief eikenhout en gefineerd multiplex. De zuilen zijn gemaakt van gebogen multiplex en gefineerd met beuken.
De onderste 5 foto's zijn van 3 Molukse kerken. De 3 preekstoelen zijn gebouwd van diverse materialen, zodat mooie accenten duidelijk zichtbaar zijn.
   
     
Bijvoorbeeld het kruis op foto 5. Deze preekstoel is gemaakt van gefineerd beukenhout, ingelegd met berkenfineer. Ook de offertafels op foto 4 & 6 zijn samengesteld uit diverse materialen. De offertafel op foto 6 bijvoorbeeld is gemaakt van gefineerd beuken multiplex, ingelegd met wengé fineer. Tevens is in de poten ijzer verwerkt waardoor de offertafel veel mooie details heeft.
     
  De doopvont op foto 7 is gemaakt van MDF, beplakt met beuken fineer. De details, zoals de belijning, is gemaakt door verschillende soorten fineer in te leggen, waaronder mahonie en wengĂ©.